Aktuellt

 1. Sommaröppettider

  Från och med 26 juni går Saltsjöbadens och Ältas bibliotek över till sommartider. Dieselverkstadens bibliotek har öppet som vanligt fram till 2 juli och går sen också över till sommartid, som gäller fram till 13 augusti för alla tre biblioteken.

 2. Sommarlån!

  Från och med 12 juni är lånetiden förlängd till 6 veckor för alla böcker (utom nyheter). Gäller på alla bibliotek i Nacka. Kom in och bunkra upp med härlig sommarläsning!

 3. Ommöblering på Dieselverkstadens bibliotek

  Idag torsdag och imorgon fredag möblerar vi om på Dieselverkstadens bibliotek för att göra biblioteket ännu mysigare! Vi har öppet som vanligt men det kan vara lite rörigt. Vi hoppas på överseende. Varmt välkomna in!

 4. Möt Bokbussen på Nackas folkfest!

  Tisdag 6 juni är det fest för hela Nacka utanför Nacka stadshus. Nackas nya pop-up-bibliotek finns på plats och kommer att erbjuda mysigt häng i bokbussen och möjlighet att låna hem böcker, film, spel och skivor.

 5. Bokbussen rullar!

  Nackas bokbuss är nu redo för säsongen. Hör gärna av er om ni har förslag på var vi ska dyka upp framöver eller om ni har en verksamhet som skulle vilja ha besök av oss

 6. Art Tomorrow

  Sabina Kadiyska ställer ut oljemålningar på Älta bibliotek under rubriken "Art Tomorrow" 2-31 maj. Välkommen!

 7. Ny guide för vuxna som hjälper sina föräldrar med Internet

  Hälften av alla över 75 år använder idag internet. Men samhället digitaliseras allt mer och det finns många som behöver hjälp med den nya tekniken. Internetstiftelsen i Sverige, IIS, släpper nu en guide som riktar sig till personer som hjälper äldre med internet.

 8. En kväll om medmänsklighet

  Flyktingkatastrofen på Medelhavet är ett faktum och känslan av maktlöshet stor. Hur ser det egentligen ut och hur kan vi hjälpa till?