Aktuellt

 1. Att knäcka en klassiker!

  Lena Andersson, Johannes Anyuru, Maria Sveland och Daniel Boyacioglu pratar om klassiska mästerverk i ett läsprojekt på Dieselverkstadens bibliotek.

 2. Årets nominerade till Augustpriset

  Svenska Förläggareföreningen delar varje år ut Augustpriset i kategorierna: Årets svenska skönlitterära bok, årets svenska fackbok och årets svenska barn- och ungdomsbok. Läs mer om böckerna här.

 3. Appen biblio

  Jag hittar inte vårt bibliotek i biblio – hur kommer det sig?

 4. Föräldrapepp!

  Här hittar ni alla Föräldrapepp!-evenemang samlade. Plats: Dieselverkstadens bibliotek, Älta bibliotek eller Saltsjöbadens bibliotek. Fler evenemang tillkommer. Varmt välkomna! Bild Ensemble Yria.

 5. Bokbussen rullar!

  Nackas bokbuss är redo för säsongen. Hör gärna av er om ni har förslag på var vi ska dyka upp framöver eller om ni har en verksamhet som skulle vilja ha besök av oss

 6. Guide för vuxna som hjälper sina föräldrar med Internet

  Hälften av alla över 75 år använder idag internet. Men samhället digitaliseras allt mer och det finns många som behöver hjälp med den nya tekniken. Internetstiftelsen i Sverige, IIS, släpper nu en guide som riktar sig till personer som hjälper äldre med internet.

 7. En kväll om medmänsklighet

  Flyktingkatastrofen på Medelhavet är ett faktum och känslan av maktlöshet stor. Hur ser det egentligen ut och hur kan vi hjälpa till?