Aktuellt

 1. Bokbussen på Lollapalooza

  Är du på Lollapalooza i helgen? Kom och häng med oss i bokbussen på Kidzapallozaområdet. Koppla av med tidningar och böcker, spela en låt på gitarren och gör din egen pin! Vi har också gratis wi-fi! Passa också på att göra musik hos Studiefrämjandet, bygga instrument med Scenkonstmuseet , vika origami med Etnografiska och mycket annat!

 2. Sommartider

  Mellan den 24 juni och den 12 augusti har vi sommaröppettider.

 3. Årets skrivarkurs för dig mellan 10 och 14 år

  Nu har platserna släppts. Vill du lära dig hur du gör för att få en berättelse riktigt spännande, eller skriva din första dikt? Kom på skrivarkurs, 1-4 Juli kl.10-14 (Anmälan krävs)

 4. Vinylhörna på Saltsjöbadens bibliotek

  Parallellt med att digitaliseringen går framåt på biblioteken så vill vi även kunna erbjuda en högklassig analog musikupplevelse på plats. I takt med att folk lyssnar allt mer på strömmad musik med låg ljudkvalitet har intresset för vinyl ökat de senaste åren. Därför har vi skapat en vinylhörna med ett litet urval av legendariska plattor från 50 - 90 tal i genrerna pop, rock, hip-hop, reggae, punk, folk och visa.

 5. Finbesök från Australien

  Andy Griffiths, skaparen av de omåttligt populära Trädkojeböckerna, besökte Dieselverkstadens bibliotek.

 6. Romernas internationella dag

  Den åttonde april är det romernas internationella dag. På biblioteket hittar du film, musik, böcker och tidskrifter på Romani och böcker om Romsk kultur och historia. Välkommen in!