Aktuellt

 1. Beppe testar: Utomhusexperiment.

  Exklusivt för årskurs 1: Beppe testar utomhusexperiment. En utomhusföreställning med barnens vetenskapsfavorit Beppe Singer känd från Barnkanalens Hjärnkontoret.

 2. Earth Hour

  Lördag 24 mars klockan 20:30–21:30 är det dags för Earth Hour – världens största miljömanifestation

 3. ALL DIGITAL Week 19-25 mars

  ALL DIGITAL Week är en europeisk kampanjvecka för ökad digital delaktighet! Drop-in för digitala frågor, SeniorNet håller i Datorhjälp, lär dig använda bibliotekets digitala resurser som e-uppslagsverk, databaser och e-tidningar!

 4. Internationella kvinnodagen

  Internationella kvinnodagen den 8 mars firas officiellt sedan 1977, på initiativ av FN. Dagens ursprung är den tidiga arbetarrörelsen och kvinnorörelsen. Klicka här för lästips!

 5. Sportlov på biblioteket!

  Vi har dukat upp tipsbord med härlig sportlovsläsning, du kan skaffa läspass och gå vår tipsrunda.

 6. Samiska nationaldagen 6 februari

  Samernas nationaldag firas över hela Sápmi. Det första firandet skedde i samband med inledandet av FN:s internationella urbefolkningsår 1993 i Jokkmokk.

 7. Vi kommer snart hem igen

  Författarbesök av Jessica Bab Bonde inför Förintelsens minnesdag 27 Januari. 260 elever från åk 6 satt i publiken.

 8. Låna verktyg på biblioteket

  Nu kan du låna borrhammare, skruvdragare, bitssats samt lite enklare verktyg på biblioteken i Dieselverkstaden, Saltsjöbaden och Älta. Lånetiden är en vecka.

 9. Anmäl dig till vårens språkcaféer!

  Välkomna att anmäla er till vårens språkcaféer på italienska och franska som börjar inom kort. Svenskt språkcafé behöver du inte anmäla dig till, det är bara att dyka upp.