DATABASER

Vill du läsa senaste numret av en tidning, hitta en artikel eller söka fakta om ett visst ämne? Då kan du använda bibliotekets databaser! Du når alla databaserna från bibliotekets datorer. Många av databaserna kan du även använda hemifrån om du loggar in med bibliotekskortsnummer och pinkod.
Mer om DATABASER

APPAR OCH DIGITALA VERKTYG

Här finns bibliotekets olika appar och digitala verktyg samlade. Allt är gratis, du loggar in med dina biblioteksuppgifter.
Mer om APPAR OCH DIGITALA VERKTYG

E-LJUDBÖCKER

För att låna e-ljudböcker från biblioteket behöver du ha ett bibliotekskort och en pinkod. Klicka på rubriken Skaffa lånekort längst upp till höger och följ instruktionerna. Du kan lyssna i appen Biblio, eller online via vår hemsida. Läs mer i kolumnen till höger.
Mer om E-LJUDBÖCKER

LEGIMUS TALBÖCKER

Du som har en läsnedsättning får låna talböcker. Du kan själv ladda ner böcker via ett Legimuskonto till din mobil eller dator, eller låna cd-skivor. Kom in till oss på biblioteket så berättar vi mer och hjälper dig skaffa ett konto. Du behöver inte visa intyg.
Mer om LEGIMUS TALBÖCKER

E-TIDNINGAR

Läs e-tidningar och tidskrifter från hela världen
Mer om E-TIDNINGAR

E-BÖCKER

För att låna e-böcker från biblioteket behöver du vara inskriven som låntagare.
Mer om E-BÖCKER

STRÖMMA FILM MED DITT BIBLIOTEKSKORT

Cineasterna är en strömmande filmtjänst som du kan använda om du har ett bibliotekskort i Nacka. Du kan låna två filmer i veckan.
Mer om STRÖMMA FILM MED DITT BIBLIOTEKSKORT

Språk