Bullar - Daniel Lindeberg

Arrangemang
Kostnad: Fri entré
Målgrupp:

Toppkonditorn och bullkonnässören Daniel Lindeberg kommer till Saltsjöbadens bibliotek och berättar om sin senaste bok Bullar. Kom och lär dig allt om bullbakning!

Det är dags att börja baka riktiga bullar igen. Stora, kladdiga bullar, med massor av fyllning! Bullälskaren och toppkonditorn Daniel Lindeberg lär ut sina bästa knep för att lyckas med bullbakandet, och bokens drygt 45 recept bevisar att bullar är så mycket mer än bara kanelbullar. Lär dig hur du smartast planerar ditt bullbakande och hur du på ett enkelt sätt kan baka olika sorters bullar av samma deg.

Boken är pedagogiskt uppdelad efter fem grunddegar: vetedeg, wallondeg,briochedeg, croissantdeg och saffransdeg. Självklart hittar du även massor av tips, tricks och en och annan anekdot.

Daniel Lindeberg startade Frantzén/Lindeberg 2009. Sedan hösten 2014 driver han Lindeberg Bageri & Konditori i Orminge, Nacka utanför Stockholm. Han har ägnat de senaste 19 åren åt att laga desserter på stjärnkrogar och baka tårtor, bullar och bröd på de bästa bagerierna och konditorierna.

I samarbete med Saltsjöbadens bokhandel.

 1. Bullar

  Av: Lindeberg, Daniel
  Språk:
  Svenska
  Publiceringsår: 2017
  Klassifikation: Mat och dryck

  Finns som: Bok
 2. Bullar

  Av: Lindeberg, Daniel
  Språk:
  Svenska
  Publiceringsår: 2017
  Klassifikation: Mat och dryck

  Finns som: E-bok