Fantasybokcirkel för ungdomar träff #3

Arrangemang

Arrangemanget har redan varit

17 juni torsdag 2021
17 juni torsdag 2021
2021-06-17 till 2021-06-17.
Plats Digitala Evenemang

Samtal om Förvildade/Wilder girls av Rory Power!

Det har gått arton månader sedan sjukdomen bröt ut och internatskolan sattes i karantän. Det började långsamt. Först dog lärarna, en efter en, sedan blev eleverna sjuka. Vissa dog, andra bara ... förändrades. Förvildades. Nu, helt avskurna från omvärlden, vågar ingen elev gå utanför stängslet som omgärdar skolan. De väntar på botemedlet som de har blivit lovade av regeringen, medan viruset ständigt hittar sätt att ta sig in. Men när Hettys bästa vän försvinner förändras allt. Hetty tänker hitta henne, även om det innebär att hon måste bryta karantänen och ta sig ut genom stängslet. Och när hon gör det inser hon att eleverna på skolan inte har fått veta hela sanningen om viruset. Inte ens i närheten.

Vad? Samtal om Förvildade av Rory Power. Du behöver inte förbereda dig på något annat sätt än att ha läst boken. 

Var? Digital träff på Zoom. Länk skickas ut via mejl ett par dagar innan träffen. 

När? Torsdag 17 juni kl 14-15. Hör av dig om du gärna vill vara med men inte kan just då, det är möjligt att vi kan hitta en annan dag som passar alla i gruppen eller att du kan vara med på nästa träff. 

Hur? För anmälan och frågor mejla maja.joyce@dvbib.se. Du behöver tillgång till dator/mobil/surfplatta och internet för att kunna delta i träffen.