Fredagsmys & boksignering med Marcus Samuelsson

Arrangemang
Kostnad: Fri entré
Målgrupp:

Möt stjärnkocken Marcus Samuelsson, aktuell med nya kokboken Red Rooster: matlagning i Harlem!

Marcus Samuelsson är en av Sveriges mest internationellt erkända kockar. Han föddes i en by i Etiopien och växte upp utanför Göteborg. Vid 17 års ålder slutade han med fotbollen och bestämde sig för att satsa allt på att bli köksmästare. Sju år senare utnämndes han till New Yorks bäste kock. Han har drivit ett gäng krogar, men det är Red Rooster i Harlem som varit hans bas de senaste åren. Det är där han blandar smaker från hela världen till något helt unikt – något han nu delar med sig av för första gången i nya kokboken. Red Rooster: matlagning i Harlem spänner över en hel karriär och varvar recept med essäer som förmedlar både historier och smaker från Harlems gator.

Nu kommer han till Dieselverkstaden och berättar om sin bok och sin restaurang - missa inte chansen att möta en av världens bästa kockar!

Akademibokhandeln Sickla finns på plats och säljer boken till kanonpris, och du kan självklart få den signerad.

Fri entré, varmt välkomna!

Arr: Dieselverkstadens bibliotek & Akademibokhandeln Sickla i samarbete med Mondial förlag.

Andra böcker av Marcus Samuelsson:

  1. Oui, chef!

    Undertitel: [en memoar]
    Av: Samuelsson, Marcus
    Språk:
    Svenska
    Publiceringsår: 2012
    Klassifikation: Biografi med genealogi

    Finns som: Bok
  2. Africa on my mind

    Undertitel: smaker, recept och intryck från hela kontinenten
    Av: Samuelsson, Marcus
    Språk:
    Svenska
    Publiceringsår: 2008
    Klassifikation: Matlagning för speciella grupper och ändamål

    Finns som: Bok
  3. Oui, chef!

    Undertitel: [en memoar]
    Av: Samuelsson, Marcus
    Språk:
    Svenska
    Publiceringsår: 2012
    Klassifikation: Biografi med genealogi

    Finns som: E-bok