Sirocco Live i biblioteket - Inställt! Nytt datum kommer.

Arrangemang

Kommande tillfällen

  1. 2020-04-18 14:00 till 14:45. Inställt
    18 april lördag
    Datum 14:00 – 14:45
Visa alla
Kostnad: Fri entré
Målgrupp:

Inställt! Nytt datum kommer. Vår konsertserie avslutas med världsmusik i världsklass. Sirocco välkomnar er till en musikalisk resa genom historien med unikt sound och nyskapande arrangemang på ladino, jiddisch, hebreiska och arabiska. Gratis och för alla.

Inställt! Nytt datum kommer.

En känslofylld och vacker resa i tid och rum där fyra strålande musiker skapar magi tillsammans. Judiska musiktraditioner på flera språk, med influenser från sydamerikansk folkmusik och flamenco.

Dramatiskt, djupt känslosamt och strålande skickligt, är ord som beskrivit Sirocco och som gett gruppen ett namn på den svenska folk- och världsmusikscenen.

Sirocco firar 10 år i år! Gruppen startades av sångerskan Sofia Berg-Böhm och gitarristen Patrik Bonnet i en vilja att binda samman musik från vitt skilda håll och skapa en egen klangvärld. Kvartetten upplever i år en nytändning med slagverkaren Fredrik Gille och cellisten Hanna Stenlund–Monthan som fasta medlemmar i bandet. Den nya konstellationen har redan hunnit med en turné till Montenegro och är
i full gång med arrangemang för ett nytt album 2020.

Gratis konsert för alla mitt i biblioteket.

alemen iz bagrisn! - אַלעמען איז באַגריסן!

Mer om våra nationella minoritetsspråk finns att läsa här

  1. 2020-04-18 14:00 till 14:45. Inställt
    18 april lördag
    Datum 14:00 – 14:45